Elise van Heck

Pionier voor kunst en cultuur

— Wie ik ben
Mijn naam is Elise van Heck en ik ben pionier voor kunst en cultuur. Voor musea en Nederlands erfgoed, maar ook voor productiehuizen en festivals ben ik organisator of sparringpartner; gevoed door dromen, creativiteit en jarenlange ervaring.  
— U kunt mij vragen als

Directeur
Zakelijk leider
Strategisch manager
Allround fondsenwerver
Senior Business Developer
Partner in Mecenaatvorming

— Ik werk voor

Namens of mét directie en bestuur. Ook bij veranderprocessen, ook als interim. Met plezier vind ik de mogelijkheden die niet direct voor de hand liggen. Daarnaast ben ik een uitstekend organisator, coördinator en planner, bovendien alert, flexibel en strijdbaar. Ik ben betrokken en ondernemend en vertaal graag strategisch beleid in concrete plannen.

© Elise van Heck.
Ontwikkeld door burowit | Gerealiseerd door MacHelp