Ik werf voor cultuur,
cultuur verrijkt de wereld.

— Wat ik doe
In tijden van een terugtrekkende overheid worden culturele organisaties voor een belangrijk deel zelfredzaam. Een gedegen kennis op het gebied van inkomstenwerving c.q. mecenaatvorming is mijn basis om te zorgen voor een gezond financieel beheer. De weg naar autonomie is niet eenvoudig, maar schept wel nieuwe mogelijkheden. 
— Ik overleg met u

Het ontwikkelen van een visie
Het bepalen van de juiste strategie
Het concretiseren van beleid

— Ik verzorg voor u

De coördinatie van dit beleid
De financiële onderbouwing
De implementatie in de organisatie

— Investeren

Voor de culturele sector is het met de jaren steeds belangrijker geworden om financieel onafhankelijk te zijn, aangezien de overheid zich steeds meer terugtrekt. Wellicht heeft u in de afgelopen jaren al verschillende mogelijkheden geprobeerd, maar bent u benieuwd of er nog meer haalbaar is. Dan kom ik graag in beeld. Ik breng de bestaande structuur voor u in kaart en ga op zoek naar nieuwe mogelijkheden en geldbronnen. Als professional heb ik een allround visie op het gebied van crowdfunding, fondsen, sponsorships en vriendenwerving. Graag onderzoek ik met u welke wegen er nog te vinden zijn. Belt u mij voor een vrijblijvende afspraak? Mijn telefoonnummer is 06 306 407 27. Maar u mag ook altijd het contactformulier invullen. Dan neem ik z.s.m. contact met u op.

Contact© Elise van Heck.
Ontwikkeld door burowit | Gerealiseerd door MacHelp